Встречи / Intilniri

Обсуждаем деятельность нашей организации
Discutam activitatile organizatiei

Встречи / Intilniri

Сообщение admin » Пт янв 23, 2009 12:14 pm

Так как нам не известно сколько вегетарианцев есть в нашем городе, то одной из наших идей была встречаться в нейтральном месте и знакомиться. А когда открылся вегетарианский ресторан - то и место было определено...

Встречи по четвергам:

Мы обычно встречаемся в вегетарианском ресторане "Говинда" в Четверг, начало в 18:00 дня
но иногда народ опаздывает так что если вы в первый раз либо звоните либо приходите чуть позже. :D
Ресторан находится по адресу bd. Dacia(бывшее Мира ) 16/1, в левом углу магазина "Тысяча мелочей".
Если что звоните на 069145336

Intalniri :
Deobicei ne intalnim in restaurantul vegetarian "Govinda", joi la 18:00 uneori lumea intarzie asa ca daca veniti prima data sunati sau veniti putin mai tarziu. :D
Restaurantul se afla pe adresa bd. Dacia 16/1, coltul stang al magazinului "O mie de maruntisuri".
Daca aveti intrebari sunati la 069145336
admin
Site Admin

Re: Встречи / Intilniri

Сообщение Sergio » Пт янв 23, 2009 11:23 pm

На следующие встречи надо распечатать что-то типа визиток с названием сайта и адресом форума.
Sergio

Сообщение admin » Пн янв 26, 2009 9:31 pm

Sergio писал(а):На следующие встречи надо распечатать что-то типа визиток с названием сайта и адресом форума.

Хорошая идея.
admin
Site Admin

Сообщение renuta » Чт фев 12, 2009 3:21 pm

Salutare! :P

Iaka în sfârşit am mai găsit vegetarieni în Moldova cu care voi putea comunica. Vin şi eu la întâlnirea de Sâmbătă, mi-a plăcut ideea.
renuta

Сообщение admin » Вс фев 15, 2009 9:52 am

renuta писал(а):Salutare! :P

Iaka în sfârşit am mai găsit vegetarieni în Moldova cu care voi putea comunica. Vin şi eu la întâlnirea de Sâmbătă, mi-a plăcut ideea.

Renuta, deja ma ierti, prea tarziu am plasat anuntul referitor la amanarea intilnirii din ziua indragostitilor. Stiu ca au fost 2 fete eri, daca erati voi sper ca nu v-ati suparat tare ... Sambata viitoare precis o sa ne strangem.. :)
admin
Site Admin

Сообщение renuta » Пн фев 16, 2009 8:12 am

Da, eu eram una din cele doua fete :) Stiam ca nu va fi intalnirea (am citit anuntul), dar eram curioasa sa vad restaurantul vegetarian. E super si e gustos. Ne vedem sambata asta. Mi-a placut ideea cu filmu ... as vrea sa ma implic.
renuta

Сообщение Лена » Ср фев 18, 2009 4:22 pm

21 февраля 2009 года состоится очередная встреча в ресторане!!!
На встрече мы предполагаем обсудить сценарий фильма о вегетарианцах в Молдове :)
Ждем всех интересующихся и желающих принять участие в обсуждении с 12:00 до 15:00 в вегетарианском ресторане "Говинда".
Ресторан находится по адресу bd. Dacia(бывшее Мира ) 16/1, в левом углу магазина "Тысяча мелочей".
Лена

Сообщение Dorina » Вт мар 10, 2009 5:19 pm

Buna! Sunt vegetariana, dar sunt noua pe aici! Puteti sa-mi dati mai multe informatii privitor la intilnirile care au loc simbata?
Dorina

Сообщение Лена » Пт мар 13, 2009 7:48 pm

Dorina писал(а):Buna! Sunt vegetariana, dar sunt noua pe aici! Puteti sa-mi dati mai multe informatii privitor la intilnirile care au loc simbata?

завтра мы встречаемся как обычно, но организатор придет в 13:00 или даже в 13:30
Лена

Сообщение renuta » Сб мар 14, 2009 1:57 pm

Aha, am asteptat de la 12.00 pana la 12.30 si nu a venit nimeni. :( Macar daca nu ploua asa aiurea, nu-mi era atat de ciuda ca am venit in zadar, dar .... asta-i viata. Oricum dupa faza de azi mi-a trecut pofta, asta trebuia sa fie prima intalnire pentru mine.
renuta

Сообщение admin » Вт мар 17, 2009 4:20 pm

Renuta, eu am venit pe la 12.40 daca as fi stiut ca vii tu la 12.00 ma staruiam si eu sa fiu la timp.
Intilnirea nu e obligatorie si putin cine vine regulat in afara de mine,
si daca vine rar cine vine fix la 12.00 erau zile cand stateam singur o ora si ii asteptam pe toti. :)
Oricum o sa pun numarul meu mobil in anunt pentru asemenea cazuri.

Imi cer scuze daca te-am facut sa te simti rau dar si noi suntem oameni si avem problemele noastre.
admin
Site Admin

Сообщение admin » Вт мар 17, 2009 5:45 pm

Dorina писал(а):Buna! Sunt vegetariana, dar sunt noua pe aici! Puteti sa-mi dati mai multe informatii privitor la intilnirile care au loc simbata?

Salut Dorina.
Ce anume te intereseaza?
admin
Site Admin

Сообщение Лена » Чт мар 19, 2009 8:22 pm

renuta писал(а):Aha, am asteptat de la 12.00 pana la 12.30 si nu a venit nimeni. :( Macar daca nu ploua asa aiurea, nu-mi era atat de ciuda ca am venit in zadar, dar .... asta-i viata. Oricum dupa faza de azi mi-a trecut pofta, asta trebuia sa fie prima intalnire pentru mine.

Все мы - люди... У каждого может что-то случиться... Просто можно расслабиться и попытаться не осуждать других...
Ведь мы потому и назначаем встречи в ресторане, чтобы люди могли порадоваться, что есть место, где можно вкусно поесть, расслабиться, да еще и родные души встретить...
Лена

Сообщение Лена » Ср апр 15, 2009 6:55 pm

Дублирую объявление: Завтра 16.04.09 в ресторане "Говинда" в 18:00 состоится очередная встреча вегетарианцев. Приглашены все желающие. :)
Предлагю тему следующей встречи (16 апреля) : "Блюда которые перетянут на нашу сторону мясоедов"
В ней мы обсудим какие блюда по нашему мнению способны заставить мясоедов больше кушать вегетарианских блюд, а может даже сделать из них вегетарианцев.
Лена

Вернуться в Деятельность | Activitati